Επισκευες Τμημα Επισκευων

Ηλεκτρονικες Πλακετες

Στα σύγχρονα και διαρκώς ανανεώσιμα εργαστήρια μας γίνετε επισκευή των ηλεκτρονικών πλακετών από τα παιχνίδια με ποσοστό επισκευασιμοτητας 98%.

Δειτε στην Αναλυση

Οθονες

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή της οθόνης -  Μόνιτορ από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπολογιστές όπως και από τους υπολογιστες στα εργαστήρια μας.

Δειτε στη Αναλυση

Υπολογιστων - Laptop

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία στην επισκευή των Laptop στα συχρονα εργαστηρια μας. Εγγυητές είναι οι πελάτες μας όπως και οι επιχειρήσεις πώλησης Υπολογιστών.

Δειτε στην Αναλυση

Επισκευες Playstation

Μετα από παρότρυνση των πελατών μας για επισκευή των PlayStation και X-Box αναλάβαμε και την επισκευή των PlayStation και X-Box με επιτυχία 100%.

Δειτε στην Αναλυση

Ηλεκτρονικες Πλακετες

Στα συνεχώς ανανεωμένα σύγχρονα εργαστήρια μας αναλαμβάνουμε την επισκευή των πλακετών των ηλεκτρονικών παιχνιδιών με την εγγύηση της NEO-GAMES και με την πείρα των τεχνικών μας και με επικεφαλή τον Καρουση Θανάση. Επίσης στα εργαστήρια μας μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε και να προγραμματίσουμε τις E-prom από τις Ηλεκτρονικές Πλακέτες.

Οθονες-Μονιτορ

Επισκευάζουμε με συνέπεια και εγγύηση επισκευής, Μόνιτορ –Σασί από ηλεκτρονικά παιχνίδια και ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. 
Για τα ηλεκτρονικά Παιχνίδια:
Μόνιτορ: CRT Hantarex – Intervideo  15KHZ – 25KHZ RGB
Για τους Υπολογιστές:
Οθονες: TFT – LCD – SVGA

Laptop-Tablet

Έκτος από τις επισκευές πλακετών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των μόνιτορ (οθόνες) στα υπερσύχρονα εργαστήρια μας έχουμε επεκταθεί και στις επισκευές των φορητών υπολογιστών. Με έλεγχο των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (Chip Level) ανά πασά στιγμή εντοπίζουμε την βλάβη στην κεντρική πλακέτα (motherboard) και επικοινωνούμε μαζί σας για το κόστος επισκευής και παράδοσης σε 24 ώρες.

  • Σπασμένη Οθόνη (Αντικατάσταση).
  • Επισκευή Μητρικής Πλακέτας (Motherboard).
  • Βύσμα τροφοδοσίας στην μητρική πλακέτα.
  • Επισκευή κάρτας γραφικών (REFLOW) η (REBALLING) η Αντικατάσταση αν απαιτείται.
  • Υπερθέρμανση Υπολογιστή.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εγκατάσταση Δικτύου.
  • Αφαίρεση Ιών Spyware Malware.
  • Εγκατάσταση Windows – Linux με Dual Boot η ξεχωριστά.
  • Ανάκτηση Δεδομένων.
  • Αναβαθμίσεις.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ

Αφού παραλάβουμε τον υπολογιστή σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για το κόστος της επισκευής και το αργότερο σε μια εργάσιμη ημέρα ο υπολογιστής θα είναι στα χέρια σας και αφού έχετε αποδεχτεί το κόστος της επισκευής. Σε περίπτωση που δεν θα συμφωνήσετε το κόστος της επισκευής έχετε υποχρέωση να μας πληρώσετε για τον χρόνο της διάγνωσης της βλάβης που κυμαίνεται από 15-20€. Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να σας πουν ότι χρειάζεστε ένα νέο φορητό υπολογιστή (επειδή δεν μπορούν να το επισκευάσουν ), δώστε μας την ευκαιρία να το ελέγξουμε στα σύγχρονα εργαστήρια μας .

Playstation

Λυπουμαστε αλλα αυτη την στιγμη ειναι υπο αναβαθμιση αυτο το σημειο της σελιδα μας.